BOEK NU! INFO@WILLEMGOOCHEL.NL

“Sorry dat ik stoor in een goed gesprek. Maar, heeft u het gehoord? De hele zaal heeft het erover! Dit is de gezelligste tafel van de hele avond”. Dit zijn de eerste woorden van goochelaar Willem Goochel waarmee hij zichzelf aan tafel introduceert.

Met deze opmerking tovert hij direct een glimlach op de gezichten van zijn toeschouwers en heet hij zich welkom aan tafel en creëert hij het ideale moment om de gasten te betrekken in zijn wonderbaarlijke goochelact.

Ongedwongen, maar betrokken, weet deze sympathieke en humoristische tafelgoochelaar de gasten te verbazen en te vermaken. Lachsalvo’s, breinbrekende stiltes en gezichten vol verbazing zijn het gevolg hiervan.

Goochelaar Soest huren tafelgoochelaar

Waarmee wordt er gegoocheld?
Goochelen met allerlei attributen zoals speelkaarten, munten, balletjes, elastiekjes, ringen, touwtjes. Maar ook attributen die op de lokatie toevallig aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld sigaretten, aanstekers, suikerklontjes. Hiermee tovert hij lachende gezichten, optrekkende wenkbrauwen en ophalende schouders. Omdat uw gasten ineens worden geconfronteerd met hun eigen verstandelijke vermogens, waarmee men altijd dacht de wereld om zich heen te begrijpen. Het korte contact met goochelaar Willem Goochel doet men plezierig wankelen. En als deze humoristische goochelaar weer vertrokken is staat men weer met beide benen op de grond, maar wel met veel stof tot nadenken. Lachen toch?

Een tafelgoochelact van goochelaar Willem Goochel duurt ongeveer 5 tot 10 minuten per tafel. Met zijn tafelgoochelact trekt Willem Goochel van tafel tot tafel, zodat al uw gasten hem persoonlijk ontmoeten aan hun tafel.

Het aantal aanwezige gasten kan van invloed zijn op de totale tijdsduur van de goochelact. Maar uiteraard bepaalt u zelf hoe lang u deze verbazingwekkende goochelaar wilt inzetten op uw feest of evenement. Genoemde prijzen zijn voor maximaal 3 uur. Magische goochelaar Willem Goochel hanteert aparte tarieven voor paticulieren en bedrijven.

Particulier

Tafelgoochelen

1-2 uur (t/m 40 personen)
€ 250,– incl. BTW

1-3 uur (40 t/m 100+ personen)
€ 350,– incl. BTW

1 uur extra:
€ 50,– incl. BTW

Reiskosten:
Reiskosten worden pas berekend vanaf 50 km vanaf Soest (Utrecht). Na 50km: € 0,25 p/km v.v.

Bedrijven

Tafelgoochelen

1-2 uur (t/m 40 personen)
€ 525,– excl. BTW

Max. 3 uur (40 t/m 100+ personen)
€ 700,– excl. BTW

1 uur extra:
€ 125,– excl. BTW

Reiskosten: € 0,25 p/km v.v.

Instellingen / verenigingen

Tafelgoochelen

1 tot 3 uur
€ 350,–, excl. BTW

1 uur extra
€   75,–, excl. BTW

Reiskosten: € 0,25 p/km v.v.

Goede doelen

Tafelgoochelen

Maximaal 3 uur
€ 150,– incl. BTW

Reiskosten € 0,25 p/km v.v.