BOEK NU! INFO@WILLEMGOOCHEL.NL

Beoordelingen

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kwaliteiten van Willem Goochel. Via deze weg kunt u de ervaringen lezen van mijn klanten. Of wellicht wilt u een beoordeling achterlaten. Dat kan hier!

Naam
E-mail
Titel van de review
Beoordeling
Je beoordeling

Super amusante en originele toevoeging

★★★★★
5 5 1
Willem Goochel is een absolute aanrader voor (bedrijfs)borrels, diners enz. Ik heb hem meerdere malen meegemaakt, zo ook op de laatste Kerstborrel van ons bedrijf. Het was een groot succes. Hij gaat afwisselend bij groepjes staan, zodat de rest van de borrel ongestoord door kan gaan. Willem Goochel entertaint met zeer goede trucs pal onder je neus en nog zie je niet wat er gebeurt. Zelfs als je vraagt het nog eens te herhalen is hij je te vlug af. Erg knap, ik vind hem geweldig. Echt een superamusante en originele toevoeging aan een leuke gelegenheid!

Geweldig entertainment bij een zakelijk event!

★★★★★
5 5 1
Wilfred gaf tijdens onze nieuwjaarsborrel voor ons Instituut een geweldige show. Een animerende goochelaar die ons met zijn snelle vingers steeds weer wist te verrassen. Onze nieuwjaarborrel stond echt in teken van humor en magie! Hier is nog wel even over nagepraat, vooral over de truc met dat plankje. Wij hebben als team enorm genoten! Nogmaals bedankt voor je optreden.

Super aanvulling!

★★★★★
5 5 1
Willem Goochel was een super aanvulling op onze walking bedrijfskerstdiner met pubquiz. Hij liet iedereen in opperste verbazing achter..
Tevreden klanten Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.