BOEK NU! INFO@WILLEMGOOCHEL.NL

Beoordelingen

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kwaliteiten van Willem Goochel. Via deze weg kunt u de ervaringen lezen van mijn klanten. Of wellicht wilt u een beoordeling achterlaten. Dat kan hier!

Name
Beoordeling

Super amusante en originele toevoeging

★★★★★
5 5 1
Willem Goochel is een absolute aanrader voor (bedrijfs)borrels, diners enz. Ik heb hem meerdere malen meegemaakt, zo ook op de laatste Kerstborrel van ons bedrijf. Het was een groot succes. Hij gaat afwisselend bij groepjes staan, zodat de rest van de borrel ongestoord door kan gaan. Willem Goochel entertaint met zeer goede trucs pal onder je neus en nog zie je niet wat er gebeurt. Zelfs als je vraagt het nog eens te herhalen is hij je te vlug af. Erg knap, ik vind hem geweldig. Echt een superamusante en originele toevoeging aan een leuke gelegenheid!

Geweldig vermaak bij een zakelijk event!

★★★★★
5 5 1
Wilfred gaf tijdens onze nieuwjaarsborrel voor ons Instituut een geweldige show. Een animerende goochelaar die ons met zijn snelle vingers steeds weer wist te verrassen. Onze nieuwjaarborrel stond echt in teken van humor en magie! Hier is nog wel even over nagepraat, vooral over de truc met dat plankje. Wij hebben als team enorm genoten! Nogmaals bedankt voor je optreden.

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Wij willen Willem Goochel bedanken voor zijn optreden. Hij was de rode draad van ons programma

Vermakelijke avond

★★★★★
5 5 1
Ik wil je nog even bedanken voor de zeer geslaagde avond in Te Pas. Je bracht alles waar ik op gehoopt had, en meer dan dat! Je bent niet alleen heel goed in je vak, maar daarbij ook een uitstekende en vermakelijke entertainer. Dat dat aansloeg bij mijn gasten heb je natuurlijk wel gemerkt.. en ik ook: nadat je weg was had iedereen het er nog over! Al met al: mede door jou had ik een erg leuke 65ste verjaardag. Dank je wel dus!

Super aanvulling!

★★★★★
5 5 1
Willem Goochel was een super aanvulling op onze walking bedrijfskerstdiner met pubquiz. Hij liet iedereen in opperste verbazing achter..

Geslaagd

★★★★☆
4 5 1
"Erg geslaagd! Netjes op tijd, adrem en zeer vermakelijk!"

Top entertainment

★★★★★
5 5 1
Willem Goochel heeft de bezoekers van winkelcentrum de Rompert ('s-Hertogenbosch) op een leuke en professionele manier verrast met zijn goochelkunsten. Jong en oud hebben met verbijstering staan kijken.
Tevreden klanten Overall rating: 4.8 out of 5 based on 7 reviews.